Tenisz labda kutyáknak 3db
Raktáron
Talán felismered: hazajössz egy munkanapról, és a bejárati ajtóban négylábú barátod fogad. A kutyád egész nap arra vár, hogy hazajöjj, és készen áll a játékra. Egy rövid séta természetesen nem árt, de egy játékkal bepótolhatod kutyád magányos napját! Használja a Pet Toys kutyáknak szánt teniszlabdákat!

Miért szeretik a kutyák a teniszlabdákat?
A teniszlabda talán az egyik leggyakrabban használt kutyajáték a tulajdonosok körében. És ez nem meglepő, hiszen négylábú barátaink imádják. A kutyák hajlamosak üldözni a dolgokat, erre nevelték őket a történelemben. A zsákmány elérése, majd a főnöknek való visszaadása túlélési taktika volt. Manapság a legtöbb kutyában ez a viselkedés beleivódott a kilétébe. A labda egy játék, amit imádnak, mert kergetni tudják, könnyen elfér a szájban, a golyókat gyakran könnyű megtalálni, és mert gyorsak.
A labda kergetése, majd visszaadása jó és elégedett érzést kelt kutyájában. Tökéletes a gyakorlatokhoz, az ösztönös természethez és a kötődéshez Ön és kutyája között. A Pet Toys kutyák számára készült teniszlabdák élénk és feltűnő színeinek köszönhetően a labdákat könnyű megtalálni.

3 teniszlabda kutyáknak: 6,5 cm, 3 x 70 gramm

Csomagolt súly: 0,224kg. 60x60x60mm. 24db/karton. EAN13: 8711252388038
1 123 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről