Interaktív etető tojás kutyáknak, 11,5 x 10 cm
Nincs raktáron
Ne hagyd kutyusodat unatkozni. A száraz eledellel vagy jutalomfalatokkal megtölthető interaktív kutyajáték segít lekötni kedvencedet.
Habzsolás vagy falánkság esetén is jól alkalmazható ugyanis lelassítja az étkezés idejét. Könnyen tisztítható. Extra tartó, szagmentes műanyagból készült, nem tartalmaz mérgező anyagokat és biztonságos az étel tárolására.

Előzze meg kutyájában vagy macskájában az unalmat ezzel a Pet Treatment ételgolyóval. Tetszés szerint töltse meg a golyót darabokkal vagy keksszel, és zárja le. A labda mozgatásával a táplálék kiesik, ami arra ösztönzi az állatot, hogy tovább játsszon a labdával. Mivel a golyó belseje dombornyomott, nem minden esik ki egyformán, hanem ez fokozatosan történik. Ez rendkívül vonzóvá teszi az állat számára, hogy a labdával legyen elfoglalva: elvégre nem tudja, mikor esik le a következő falat.
A labdán több kis lyuk található, amelyek átengedik a levegőt, így az állat továbbra is érezheti a labdában lévő táplálék szagát. Ez serkenti az ösztönt, hogy a labdában lévő ételt kivegye. Tedd be állatod kedvenc falatját vagy nassolnivalóját, és hagyd, hogy dolgozzon érte, akárcsak a természetben!
A labdába kisebb és nagyobb ételdarabokat is rakhatunk. A labdában lévő csúszdával 2 különböző nyílás közül választhat: egy kicsi vagy egy nagyobb lyuk.
Extra sütik hozzáadásához nyissa ki a falatozógolyó tetején lévő kis fedelet, így gyorsan és egyszerűen adhat hozzá új sütiket az ételgolyóhoz. Mivel a labda középső része átlátszó műanyaggal van ellátva, gyorsan láthatja, hogy a golyót után kell-e tölteni.

A Pet Treatment snack labda 11,5 cm magas és 10 cm átmérőjű. Emiatt a labda kiválóan alkalmas kistestű kutyák vagy macskák számára, de jobb, ha nem adja oda nagyobb kutyának.

Súly: 300 gr
Állítható nyílás
Illatnyílásokkal
Többféleképpen nyitható

Csomagolt súly: 0,366kg. 100x100x110mm. 12db/karton. EAN13: 8711252136875
2 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről